Over ons | Leyna Recycle

Uw gebarsten schermen zijn meer waard dan u denkt!

Over ons

Leyna Recycle deeluitmakend van de Leyna Group is een jong, toonaangevende recycling bedrijf welke in heel Europa actief is. Wij zijn gespecialiseerd in het recyclen van LCD schermen van smarpthones/mobiele telefoons. Wij zorgen ervoor dat de kapotte, gebroken en gebarsten schermen volgens de geldende milieustandaarden gerecycled worden. Verder doen wij dit voor overig elektronisch afval zoals oude batterijen, kabels, telefoons, computers ETC. Hiermee zorgen we ervoor dat de levensduur van elektrische apparaten verlengd worden. Onze bedrijfsmissie is dan ook bijdragen aan enerzijds een leefbaar milieuomgeving dat absoluut vrij is van grondvervuiling welke veelal afkomstig is van vuilnishopen en anderzijds meer winstgevendheid voor uw bedrijf.

Wij accepteren enkel gebroken telefoonschermen van groothandels, opkopers en (telefoon-) reparatiewinkels.

Wij garanderen dan ook dat ieder beschadigde telefoonscherm die wij ontvangen zorgvuldig en snel behandeld wordt en volgens de geldende milienormen. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze moderne technologie en goed opgeleide personeel.

iPhone

Wij kopen en recylen kapotte (LCD) schermen van de iPhone 4, 4s, 5, 5c, 5s, 5se, 6, 6+, 6s en 6s+.

Android

Wij kopen en recyclen kapotte (LCD) schermen van de Samsung Galaxy S3, S3 mini, S4, S4 mini, S5, S5 mini, S6, S6 Edge, S7, S7 Edge en Note 1,2,3 en 4.

Gratis verzenden

Bij 50 stuks of meer gratis verzendkosten

Waarom recyclen

Recyclen is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Men recyclet niet meer alleen papier en glas, maar ook elektrische apparaten. We horen allemaal wel dat het beter is voor het milieu om te recyclen, maar waarom is dat dan?

Materiaal opnieuw gebruiken (recycling) heeft twee belangrijke voordelen: Ten eerste heb je minder grondstoffen nodig, waar bijvoorbeeld minder bomen voor papier gekapt hoeft te worden. Ten tweede daalt de uitstoot van broeikasgassen, omdat hergebruik van materialen minder energie kost dan ze nieuw te produceren.

Recyclen kost doorgaans helemaal geen geld. Sterker nog: Je kunt er geld mee besparen, of in het geval van beschadigde LCD schermen geld mee verdienen!

Wij kopen beschadigde LCD schermen van Samsung en iPhones

Wij recyclen deze producten volgens de moderne recycle normen en zijn uiteraard bereid om u de best mogelijke prijs te geven voor zowel de werkende als niet werkende lcd schermen.

iPad mock
Top